Skip to main content

Yritys

S candix käännökset Oy on turkulainen, ruotsin ja englannin asiatekstikäännöksiin erikoistunut käännöstoimisto ja käännösviestinnän ammattilainen. Toimistomme perustettiin Turun keskustaan vuonna 1992 tarjoamaan palveluita yrityksille, jotka tarvitsevat liiketoiminnassaan hyviä ja toimivia ruotsin käännöksiä. Hyvät ruotsinnokset ovat edelleen ydintoimialaamme, mutta olemme laajentaneet toimintaamme ja kielivalikoimaamme. Nykyään toimistomme sijaitsee luovan yritystoiminnan keskuksessa Logomossa Turussa, ja meillä on myös toimisto Tammisaaressa.

Johtava periaatteemme on aina ollut luotettava, ammattilaisten tekemä käännöstyö, jonka lopputuloksena on hyvä, asiakkaan tarpeita vastaava käännös. Kaikki käännöksemme ovat kohdekieltä äidinkielenään puhuvan kääntäjän tekemiä tai tarkistamia – meistä scandixlaisista neljä kääntää ruotsiksi, yksi suomeksi ja yksi englanniksi. Yhteistyöverkostomme avulla voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman kieliyhdistelmiä, johon kuuluvat pohjoismaiset kielet, suurimmat eurooppalaiset kielet sekä viro ja venäjä. Jokainen huolellisesti tehty käännös on syntynyt kahden työstään innostuneen kielen ammattilaisen yhteistyönä. Toinen tekee varsinaisen käännöstyön, toinen tarkistaa ja stilisoi kieliasun.

Parhaaseen tulokseen pääsemme yhdistämällä voimavaramme – meidän kielitaitomme ja asiakkaamme erikoisalan tuntemuksen. Teemme erityisosaamista vaativaa työtämme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme sen, että voimme käännöstyössämme hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla kaiken saatavilla olevan osaamisen. Scandix on juuri sopivan kokoinen käännöstoimisto: tarjoamme yksilöllistä palvelua ja toisaalta toimitamme laajatkin kokonaisuudet luotettavasti sovitussa aikataulussa.

Scandixin vahvuuksia ovat nimenomaan laatu, joustavuus ja aikatauluissa pysyminen. Olemme saaneet useimmat asiakkaamme suositusten perusteella. Jokaisella kääntäjällä on omat vahvuusalueensa ja pyrimme aina jakamaan toimeksiannot niiden mukaisesti.

Ota yhteyttä!

    Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.